NoGasin

Gaser i magen efter att ha ätit lök, bönor, paprika, bröd eller pasta?

NoGasin GO minskar jäsning och undviker gasbildning i tarmen

Nogasin GO är ett matsmältningsenzym för personer som har problem med gaser i magen efter att ha ätit kost som t.ex vissa grönsaker, frukter, spannmålsprodukter m.m.

Problemet som kan uppstå för många personer är att tunntarmen inte kan bryta ner de kolhydrater denna kost innehåller. Följden blir att dessa kolhydrater börjar jäsa i tjocktarmen och där igenom kan gaser och uppsvälld mage uppstå som följd.

  • Matsmältningsenzymet Nogasin GO underlättar upptaget av osmältbara kolhydrater i födan genom att minska jäsning och undvika gasbildning i tarmen.
  • 1 tablett intas strax innan, eller i samband med den måltid, som du tror kommer att orsaka gasbildning. Doseringen är individuell och beror på måltidens sammansättning och mängd. Vid behov kan doseringen ökas till 2 tabletter per måltid. Den maximala dygnsdosen är 8 tabletter och bör ej överskridas. Tabletter kan tuggas, sugas eller sväljas.
  • Nogasin GO är en säker produkt som innehåller enzymet alfa-galaktosidas. Inga allergiska reaktioner eller andra biverkningar har rapporterats.

Nyheter