Diplomag IBS Diarré

Ett stort antal människor med IBS lider av diarré – med symtom som påverkar vardagen. Många toalettbesök med täta mellanrum och magsmärtor kan nu enkelt lindras med Diplomag® IBS Diarré. Preparatet förebygger lös mage, gasbildning och tryckkänslan i matsmältningskanalen. Diplomag® IBS Diarré kan också användas som hjälpmedel för dig som lider av akut diarré.

Diplomag® IBS Diarré är en CE-märkt medicinteknisk produkt.

Produktinformation

Diplomag® IBS Diarré är en produkt som lindrar besvär med diarré orsakade av IBS, irritabel tarm. De vanligaste symtomen vid funktionell diarré är lös mage, gasig mage, magsmärtor, rapningar, uppblåsthet och överdrivna mättnadskänslor. I Diplomag® IBS Diarré är bentonitlera och simetikon aktiva substanser. Dessa tas inte upp i tarmen men främjar tarmens naturliga funktioner och hjälper till att lindra magsmärta. Bentonit absorberar toxiner, bakterier och rotavirus och förhindrar därmed att dessa fastnar i tarmslemhinnan. Simetikon främjar passagen av gasbubblor som finns i mage och tarm. Detta gör det lättare för gasernas transport ut ur tarmen för att lindra magont och kramper. Diplomag® IBS Diarré hjälper till att normalisera tarmens rörelser. Det gör att chansen för stopp i tarmen förhindras i framtiden. Diplomag® IBS Diarré går även att använda som hjälpmedel vid akut diarré.

DIPLOMAG® IBS Diarré är en CE-märkt medicinteknisk produkt.

Sammansättning:
Naturlig bentonitlera och simetikon 50 %. Hjälpämnen: Hydroxipropylmetylcellulosa, mikrokristallin cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror, solrosolja, titandioxid.

Produkten är fri från FODMAP-kolhydrater och ämnen av animaliskt ursprung.

Dosering och användning

Vuxna och barn över 12 år: 2 kapslar 3 gånger per dag. Kapslarna sväljes hela med ett stort glas vatten. Kapslarna ska intas i samband med eller efter en måltid. Preparatet kan användas högst 30 dagar i sträck. Användningen kan återupptas efter en paus på 4 dagar.

Läs bipacksedeln noga innan användning.

Förpackningsstorlek:
30 kapslar

Nyheter